Tangen brygge - Arealeffektiv selveier beliggende i 3.etg. Havutsikt. Svært sentral beliggenhet. Påmeldingsvisning 12/5!

Østre Strandgate 84 4608 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning1.690.000,-
Fellesutgifter1.367,-
Ligningsverdi307.286,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Primærrom19
Bruksareal19
Adresse
Østre Strandgate 84
4608 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 150 bnr. 1610 snr. 18 orgnr. 994573535 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet på Tangen. Herfra er det kort vei til dagligvarebutikk Rema 1000 og Kiwi, Bystranda, Aquarama med svømmehall og treningssenter, kafé og kollektivtransport.

En kort spasertur unna ligger gågata Markens gate med et bredt spekter av butikker, restauranter, kafeer og mye mer.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Eierseksjon, oppført i 2009
Antall rom (evt. senger)
Oppholdsrom: 1, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 19 kvm, Bruksareal: 19 kvm, Bruttoareal: 21 kvm

Leiligheten ligger i 3.Etasje med heis og trappeadkomst. Følgende innhold: Entré, bad/vaskerom, stue/kjøkken.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Møblering / utstyr
Det medfølger hvitevarer på kjøkken, vaskemaskin og sovesofa.
Standard
Vi i Delego Eiendom har gleden av å presentere Østre Strandgate 84. En flott arealeffektiv leilighet med meget god standard. Perfekt for førstegangskjøpere og til utleie. Leiligheten ligger i 3 etasje og er har sør-vestvendt plassering.

Leiligheten har hvite vegger, parkettgulv og store vindusflater som slitter inn godt med dagslys. Leiligheten har vannbåren gulvvarme som utgjør lave strømkostnader. Ytterdør gateplan er tilknyttet dørtelefon.

Åpen stue med kjøkkenløsning med tilhørende sovesofa. Sofaen på bildet følger ikke med, men det følger med en sovesofa kjøpt inn i 2020. Flislagt balkong på 1,5kvm med utsikt over Otra. Kjøkkenet har hvite fronter og sort laminert benkeplate. Det er innredet med ventilator, vask, integrert stekeovn, to-sone koketopp og oppvaskmaskin. Hvitevarer medfølger salget.

Pent bad med flislagte vegger og gulv. Badet inneholder dusjkabinett, innredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger. Mekanisk avtrekk.

Heis og trapp opp til et flott fellesareal på taket med grillbu, peis og sittegruppe. Svært gode solforhold med en fantastisk utsikt over Otra.

Det medfølger en romslig bod i kjeller og felles sykkelparkering.
Oppvarming
Leiligheten har vannbåren gulvvarme i alle rom.

Eier får månedlig faktura som inneholder sin andel av fjernvarme.
Parkering
Gateparkering etter offentlige bestemmelser.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 1 375 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt og hage
Heis i bygget som går helt opp til en flott takterrasse med nydelig utsikt over Otra og Kristiansand sentrum, svært gode solforhold. Muligheter for å lagre hagemøbler i lysthus på takterrassen i vinterhalvåret.
Vei, vann og avløp
Offentlig
Reguleringsplan
Plan nr. 1264
Reguleringsformål: Bolig/forretning
Ferdigattest
Foreligger. Datert 08.09.2009
Diverse opplysninger
Sameie: Sameiet Østre Strandgate 84, Orgnr.: 994573535
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning
1 690 000,- / Fellesutgifter: 1 367,- pr. mnd
Inkluderer TV/Internett, fjernvarme, kommunale avgifter, forsikring bygg, renovasjon, vaktmester, renhold, vedlikehold m.m.
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Takstdato : 29.04.2021
Formuesverdi : 307 286,-
Sekundær formuesverdi : 1 106 230,-
Forsikring
Nemi forsikring AS
Polisenummer: 2855453
Kommunale avgifter
Kr. 2 328,48 pr. år
Eiendomsskatt
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon