NY PRIS! Lund - Kirkeveien 4.Flott selveier med svært sentral beliggenhet - Balkong - Heis i bygget.

Kirkeveien 4 4631 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning4.100.000,-
Fellesutgifter2.504,-
Ligningsverdi688.031,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom90
Bruksareal90
Etasje3
Adresse
Kirkeveien 4
4631 Kristiansand s
3. etasje
Matrikkel
Gnr. 152 bnr. 535 snr. 3 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Leiligheten ligger meget sentralt til på Lund med gåavstand til Universitetet i Agder, butikker, frisør, bakeri, bensinstasjon og mange andre gode kvaliteter i umiddelbar nærhet.
Det tar kun et par minutter å gå ned til sentrum av Kvadraturen. I nærområdet ligger bystranda og badeplasser/ båthavn i Bertesbukta..
Type, eierform og byggeår
Leilighet Eierseksjon, oppført i 1978
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 90 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

3.Etasje: Gang, to soverom, bad/vaskerom, stue, kjøkken.
Standard
Vi i Delego Eiendom har gleden av å presentere Kirkeveien 4. Leiligheten ligger i 3 etasje og har både heis og trappegang opp til leiligheten.

Leiligheten har tapet på de fleste vegger, parkettgulv og store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Ytterdør på gateplan er tilknyttet dørtelefon.

Hyggelig entré med plass til oppheng av yttertøy. Gangen fører ut til to soverom og et bad. Det ene soverommet har plass til en enkeltseng, mens det andre soverommet er svært romslig og har et stort innebygd garderobeskap og ellers god plass til en dobbeltseng. Badet har fliser på gulv og vegger. Det er innredet med dusjkabinett, innredning, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Videre kommer man inn til en trivelig lys stue med peis og god plass til sofagruppe. Utgang til en stor vestvendt balkong på 13kvm med gode solforhold og utsikt over Lund. I enden av stuen er det plass til spisebord og tilhørende stoler, og videre kommer man inn til kjøkkenet. Kjøkkenet har hvite skapdører, god benke-og skapplass. Kjøkkenet er innredet med vask og oppvaskmaskin. Kjøleskap og komfyr følger ikke med salget.

Det medfølger en romslig bod i kjeller.
Oppvarming
Elektrisk, peis.
Parkering
Det kan kjøpes en egen garasje i rekke til kr 300.000kr.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 622 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig
Reguleringsplan
Bolig. Foreligger ikke bestemmelser til reguleringskart i kommunens arkiv.
Plan i området: Plan nr. 1443 Reguleringsbestemmelser for LUND TORV, områderegulering.
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Vedteker foreligger til overtakelse.
Prisantydning
4 100 000,- / Fellesutgifter: 2 504,- pr. mnd
Eiendomsavgift og renovasjon, forsikring, ventilasjon avgifter, heis, strøm mm.
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Takstdato : 22.04.2021
Formuesverdi : 688 031,-
Sekundær formuesverdi : 2 476 912,-
Kommunale avgifter
Kr. 5 613,30 pr. år
Eiendomsskatt
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon