Ny pris! Lund - Pen 3-roms selveierleilighet med god takhøyde. Inkl. P-plass i parkeringskjeller.

St.Olavs vei 45B 4631 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning3.175.000,-
Fellesutgifter2.839,-
Ligningsverdi574.471,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom48
Bruksareal51
Etasje1
Adresse
St.Olavs vei 45B
4631 Kristiansand s
1. etasje
Matrikkel
Gnr. 44 bnr. 267 snr. 3 orgnr. 822074812 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Lund med umiddelbar nærhet til UiA, dagligvareforretninger og Jegersberg med nydelig turterreng og lysløype. Gang- og sykkelavstand til Kvadraturen, Bertesbukta med småbåthavn og badestrand. Busstopp 5min unna, med bussruter mot Sentrum eller øst mot Sørlandssenteret.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 51 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

1.Etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue/kjøkken og 2 soverom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Vi i Delego Eiendom har gleden av å presentere St.Olavs vei 45B. Leiligheten holder en gjennomgående høy standard med god takhøyde, to soverom og utgang til terrasse direkte fra stuen. Lyse fine vegger og parkett på gulv.
Pent inngangsparti med et stort garderobeskap til oppheng av ytterklær. Bod/teknisk rom er praktisk plassert på høyre side i gangen.

Et moderne bad med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Badet er innredet med dusjvegg/garnityr, innredning med vask, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin og tørketommel medfølger salget. Leiligheten har to fine soverom, begge er innredet med garderobeskap og er plassert i hver sin enda av leiligheten.

Videre går man inn til et åpent kjøkken med stueløsning. Hvitt Strai kjøkken med grå benkeplate og hvite skap. God skap -og benkeplass med integrerte hvitevarer: Kjøleskap med frys, koketopp, komfyr, vask og oppvaskmaskin. Hvitevarer på kjøkken medfølger salget. Stuen har store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og har plass til både sofagruppe og et lite spisebord. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse på 20kvm med dekke av terrasse bord, svært gode solforhold. Her ser man ut på en grønn fin hage som hele sameiet kan benytte seg av.

Heis og trapp ned til parkeringskjeller med egen parkeringsplass og bod.
Oppvarming
Fjernvarme faktureres pr i dag akonto med kr 180 i mnd, deretter avregnes totalt forbruk ved slutten av året og overskytende/tilgodebeløp etterfaktureres/krediteres.
Leiligheten har fjernvarme i form av gulvvarme i gang, bad og stue.
Parkering
Egen parkeringsplass i parkeringskjeller under leilighetene nr.6.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 767 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tilliggende fasiliteter
Ytterdør gateplan er tilknyttet dørtelefon.
Balanser ventilasjonssystem i boligen med tilluft i rom ment for varig opphold og avtrekk våtrom.
Vei, vann og avløp
Offentlig
Reguleringsplan
Plan nr. 1071. Reguleringsbestemmelser for detaljregulering St.Olavs vei 45 og 49.

Boligbegyggelse - blokkbegyggelse
Plan under arbeid i nærområdet: Endring av reguleringsplan for Tobienborg.
Ferdigattest
Ferdigattest foreligger: 27.03.2019
Diverse opplysninger
Sameie: Sameiet St. Olavs Vei 45, Orgnr.: 822074812
Andel fellesgjeld: 20502, Andel fellesformue: 4571, Total gjeld: 430554, Total formue: 156564,95
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning
3 175 000,- / Fellesutgifter: 2 839,25,- pr. mnd
Tv, internett, parkeringsplass, akonto fjernvarme, ventilasjonsanlegg, regnskap, kommunale avgifter, renter og avdrag, renovasjon, forsikring, vedlikehold, vaktmester og renhold mm.
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Takstdato : 25.01.2021
Formuesverdi : 574 471,-
Sekundær formuesverdi : 2 068 095,-
Forsikring
Landkreditt forsikring AS
Polisenummer: 35123059
Kommunale avgifter
Kr. 3 705 pr. år
Eiendomsskatt
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon