Lund/Lahelle -Moderne 3-roms-30 m2 Terrasse + inngl. Balkong - P-plass i lukket anlegg.

Østerveien 8 4631 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning3.650.000,-
Fellesutgifter1.976,-
Ligningsverdi643.293,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom59
Bruksareal71
Etasje1
Adresse
Østerveien 8
4631 Kristiansand s
1. etasje
Matrikkel
Gnr. 152 bnr. 1721 snr. 2 orgnr. 91839366 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Ypperlig beliggenhet i et sentrumsnært boligområde på Lahelle. Utsikt til Otra, Rådhuscaféen og kun en kort gåtur til Markens gate. Markens gate er en stor handlegate med flere shopping muligheter, kafèer og restauranter. Det er kort vei til Kristiansand kino, Kilden konserthus og Aquarama kan by på et stort familiebasseng, klatrevegg, treningssenter og spa. 2min gange til bussholdeplassen, med hyppige avganger til sentrum. Flere utvalg av skoler og barnehager i området, med Lahelle som nærmeste nabo.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Eierseksjon, oppført i 2016
Bygninger og byggemåte
Bygningen er oppført i hovedsaklig murkonstruksjon.
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

1.Etasje: Gang, bod, bad/vaskerom, 2 soverom, stue/kjøkken, balkong.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Møblering / utstyr
Hvitevarer på kjøkken og bad medfølger salget.
Standard
Vi i Delego Eiendom har gleden av å presentere Østerveien 8. En flott 3-roms leilighet med god standard og liten bruksslitasje. Tre-stavs eikeparkett og lyse fine vegger. Leiligheten har en høy 1.etg, og har derfor lite innsyn fra forbipasserende.

Hyggelig entre med plass til oppheng av yttertøy. Gangen fører ut til en lys og trivelig stue med åpen kjøkkenløsning. Ett romslig kjøkken fra Strai kjøkken med grå benkeplate og hvite skapdører, god benke- og skapplass. Kjøkkenet er innredet med kjøleskap/frys, vask og Integrert komfyr, koketop og oppvaskmaskin. Her er god det plass til spisebord med tilhørende stoler. I stuen er det god plass til sofagruppe med direkte utgang til innglasset balkong. Balkong er på 12kvm og herfra kan man gå ut til en terrasse på 30kvm som har utsikt over Otra. Leiligheten har to fine soverom. Det ene soverommet har plass til en enkeltseng og blir i dag brukt som kontor. Det andre soverommet er svært romslig og har et stort garderobeskap og ellers god plass til en dobbeltseng. Badet er praktisk plassert på motsatt side av soverommene. Badet har hvite fliser på veggene og grå fliser på gulvet. Det er innredet med dusjkabinett, innredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekk.
Oppvarming
Fjernvarme faktureres pr i dag akonto med kr 770 i mnd, deretter avregnes totalt forbruk ved slutten av året og overskytende/tilgodebeløp etterfaktureres/krediteres.
Leiligheten har vannbåren gulvvarme i vindfang, gang, bad, stue/kjøkken.
Parkering
Leiligheten har egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Parkeringsplass 101. Heis og trapperom fører opp til leiligheten.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 815 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig vei, vann og avløp
Reguleringsplan
Plan nr. 879. Reguleringsbestemmelse for reguleringsplan Sjømannsgata - Vindmøllegangen. Endring datert 03.10.16, rev 09.11.16 - 04.01.17.
Ferdigattest
Ferdigattest foreligger, datert: 08.02.2017.
Diverse opplysninger
Sameie: Sameiet Østerveien 8, Orgnr.: 91839366
Andel fellesformue: 8780, Total formue: 130588
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning
3 650 000,- / Fellesutgifter: 1 976,- pr. mnd
Tv/bredbånd 369kr, fellesutgifter 1607kr (kommunale avgifter, renovasjon, vaktmester, renhold, mm)

Fjernvarme kommer i tillegg, faktureres pr i dag akonto med kr 770 i mnd, deretter avregnes totalt forbruk ved slutten av året og overskytende/tilgodebeløp etterfaktureres/krediteres.
I tillegg faktureres parkering/bod kvartalsvis med kr 675 (225 kr/mnd).
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Takstdato : 05.11.2020
Formuesverdi : 643 293,-
Sekundær formuesverdi : 2 315 855,-
Forsikring
Sparebank 1
Polisenummer: 20585745
Kommunale avgifter
Kr. 4 500 pr. år
Eiendomsskatt
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon