Tinnheia - Rekkehus o/2 plan med 3 soverom I Barnevennlig I Noe moderniseringsbehov

Kobberveien 22 B 4616 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 3
Prisinformasjon
Prisantydning1.600.000,-
Fellesutgifter3.472,-
Ligningsverdi549.554,-
Fakta om boligen
BoligtypeRekkehus
Soverom3
Primærrom85
Bruksareal93
EnergimerkeG
Adresse
Kobberveien 22 B
4616 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 151 bnr. 1093, andelsnr. 25 i Kobberveien Borettslag A/l med orgnr. 959518785 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Eiendommen ligger i et rolig og veletablert boligområde på nedre Tinnheia med gangavstand til skoler, barnehager, dagligvareforretninger og offentlig kommunikasjon. Følger du Tinnheiveien opp bakken passerer du søndagsåpen Joker butikk før du kommer til Tinnheia torg som tilbyr bla.a. pizzakiosk, frisør og treningssenter.

På Grim finner du flere servicetilbud og Idda Arena med ishockeybane, curlinghall, idretshall, skatepark og fotballbane.

Det er også kort vei til Kristiansand sentrum med et rikt utvalg av butikker, yrende cafèliv, svømmehall, kino, togstasjon og alt bykjernen ellers har å tilby.
Nærområdet
Hyggelig nærområde med lekeplass og sittegrupper.
Type, eierform og byggeår
Rekkehus Borettslag, oppført i 1962
Bygninger og byggemåte
Takstmann har bemerket i tilstandsrapport:
*Inngangsdør, tredør med enkelt glass. Funksjon OK. Eldre årgang. Tg2 alder. Trekk kan oppleves.
*Teglsteinspipe. Ingen sprekker observert som tilsier vesentlig svikt. Ingen vedovn montert. Det er platekledd rundt pipe nede, dette må fjernes dersom pipe skal brukes. Det er noe fuktskjolder på gulv ved pipe nede, antas å kunne skyldes fukt fra feieluke liknende.

Bad:
*Det er belegg på gulv. I baderom er det utett skjøtefug, ellers oppkant mot vegger. I vaskerom er det ikke tette oppkanter. Eldre støpejernssluker, disse bør byttes ved renovering. Tg2 settes utfra alder på overflater og løsninger.
*Innredning, wc og dusjkabinett. En knekt skuffefront innredning, ellers mer normal bruks og aldersslitasje. Noe merker i tak over stråleovn. Tg2 alder.

Kjøkken:
*Kjøkken antas fra 90-tallet. Trefiberfronter og laminert benkeplate. Tilfeldig valgte dører og skuffer ble testet, og fungerte OK. Normal bruksslitasje. Tg2 alder, men gjenværende bruksverdi dersom ønskelig og med vedlikehold.

*Sikringsskap plassert i vindfang og har eldre skrusikringer.
Antall rom (evt. senger)
Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 85 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
1.Etasje: 41m²
2.Etasje: 44m²

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
1. etasje:
Entré/Vindfang: Entré med plass til å henge fra seg yttertøy.
Kjøkken: Stort kjøkken med hvite trefiberfronter og laminert benkeplate. Plass til spisebord og mye skap- og benkeplass.
Bad/Vaskerom: Bad med dusjkabinett, toalett og servant med underskap. Fra badet er det adkomst til vaskerom med varmtvannstank på 120 liter og utgang til uteplass på baksiden av boligen.
Soverom I: Romslig soverom som passer perfekt som kontor/barnerom.

2. etasje:
Stue: Stor stue med plass til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er det utgang til balkong hvor du kan nyte sene sommerkvelder. Store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys.
Hovedsoverom: Stort soverom med plass til dobbeltseng og nattbord.
Soverom II: Lyst soverom med garderobeskap.
Oppvarming
Elektrisk.
Parkering
Parkeringsplass på borettslagets tomt.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 2 498 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig.
Reguleringsplan
Plan nr: 96. Stadfestet: 25.06.1959
Diverse opplysninger
Borettslag: Kobberveien Borettslag A/l, Orgnr.: 959518785
Andelsnr.: 25
Medlemskontingent: 700
Andel fellesgjeld: 294893, Andel fellesformue: 19936, Total gjeld: 10026388

Borettslaget er forsikret mot husleietap i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares ca. 20 dager etter budaksept.
Prisantydning
1 790 000,- / Felleskostnader: 3 472,- pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer
Driftskostnader: 1316,-
Avdrag felles lån: 816,-
Renter felles lån: 520,-
TV/internett: 409,-
Vedlikeholdsfond: 411,-

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 30008188609, Sparebanken Sør
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 16.10.2020: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 94
Saldo per 16.10.2020: 10 026 388
Andel av saldo: 294 894
Første termin/første avdrag: 25.06.2019 ( siste termin 25.03.2044 )
Takst / tilstandsrapport
Utført av: Andreas Natvig Takstdato: 21.10.2020
Formuesverdi: 549 554,- Sekundær formuesverdi: 1 978 393,- Formuesverdi pr. 31.12.2018
Energiforbruk og energimerking
Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Forsikring
If skadeforsikring NUF
Polisenummer: SP588284
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Utdrag fra selgers egenerklæringsskjema:
- Av og til tett avløp i kjøkkenvask. Borettslagets hjemmeside: https://www.kobberveien.no/ Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 3
Kontaktinformasjon
  • Filip Dahl Eiendomsmeglerfullmektig
    Mobil: 95 55 18 55