Østre Strandgate - Flott 2-roms selveier leilighet i Kvadraturen. 2 minutters gange til sjøen og gågata.

Østre Strandgate 9 A 4610 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 2
Prisinformasjon
Prisantydning1.590.000,-
Fellesutgifter1.709,-
Ligningsverdi352.551,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom1
Primærrom35
Bruksareal35
Etasje1
Adresse
Østre Strandgate 9 A
4610 Kristiansand s
Oppgang B, 1. etasje
Matrikkel
Gnr. 150 bnr. 1762 snr. 2, leilighetsnr. 102 orgnr. 884515432 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Leiligheten ligger i Kvadraturen like ved Markens gate, Nupen-anlegget og Strandpromenaden. Her er alle fasiliteter i gåavstand. Markensgate har et rikt utvalg av butikker, kaféer, restauranter og ellers et bredt utvalg av fasiliteter.
Få meter fra leiligheten finner du flotte rekreasjonsmuligheter med Nupen-anlegget, Bystranda med flotte badeplasser og diverse aktiviteter for alle aldersgrupper, turstier på Odderøya og langs Otra, i tillegg til et variert og bredt løypenett i Baneheia og Ravndalen.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Eierseksjon, oppført i 1972
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 1, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 38 kvm

1.Etasje: Gang/entré, stue/kjøkken, soverom og bad.
Bod i kjelleren.


Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Leiligheten holder en fin standard. Det er parkett i alle rom, bortsett fra badet som er fliselagt. Hele leiligheten er malt i lyse farger.
Romslig gang med gode garderobeskap. På badet er det varmekabler i gulv og det er satt inn ny baderomsinnredning og nytt dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin.
Hvitt høyglans kjøkken fra IKEA med oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Plass til spisebord. Lys stue med vinduer mot gata og god plass til sofagruppe. I stua er det satt opp lettvegger for å lage et eget soverom. På soverommet er det plass til dobbeltseng og en kommode/skap.

Leiligheten disponerer egen bod i kjeller.

Utdrag fra takstrapporten:
Leilighet i eldre sameie med attraktiv beliggenhet. Like ved Markensgate, Nupenparken mm. Leiligheten fremstår modernisert med årene. Nyere kjøkken, overflater, moderne farge- og materialvalg.
Boligen fremstår hovedsakelig i normal teknisk stand utfra alder. Vinduer, ytterdør, sikringsskap mm er eldre årgang, vedlikehold vindu påregnes først.

Hele rapporten må forøvrig leses.

Leiligheten kan fritt leies ut.
Oppvarming
Elektrisk, varmekabler på bad.
Parkering
Det er mulighet for parkering i bakgården. Man må da sette seg på liste og blir tildelt plass etter ansiennitet. Dette koster kr. 450,- per mnd.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 634 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig
Reguleringsplan
Plan nr. 724, reguleringsbestemmelser for MURBYEN.
Plan nr. 1264, bestemmelser til kommunedelplan for Kvadraturen og vestre havn.
Reguleringsformål: Bolig/kontor
Ferdigattest
Foreligger. Datert 30.01.1976
Diverse opplysninger
Sameie: Sameiet Østre Strandgate 9a, Orgnr.: 884515432
Leilighetsnr.: 102
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning
1 590 000,- / Fellesutgifter: 1 709,- pr. mnd
Inkluderer Kabel-TV, internett, vedlikehold, kommunale avgifter, vaktmester, snørydding, vasking m.m.
Takst / tilstandsrapport
Utført av : M2 Takst
Takstdato : 09.09.2020
Formuesverdi : 352 551,-
Sekundær formuesverdi : 1 269 183,-
Formuesverdi pr. : 04.09.2020
Forsikring
If Skadeforsikring NUF
Polisenummer: SP1773633
Kommunale avgifter
Kr. 8 170 pr. år
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 2
Kontaktinformasjon
  • Marie Nordhagen Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: 91 59 89 90