Grim - Rekkehus med 3 soverom, hyggelig uteplass og sentral beliggenhet.

Fagerdalsveien 8c 4617 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning2.700.000,-
Ligningsverdi535.342,-
Fakta om boligen
BoligtypeRekkehus
Soverom3
Primærrom82
Bruksareal120
EnergimerkeE
Adresse
Fagerdalsveien 8c
4617 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 151 bnr. 2218 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Vi har gleden av å presentere et meget flott rekkehus med mange gode kvaliteter beliggende i Fagerdalsveien på Grim. Kun en kort spasertur ned til Kvadraturen, Ravnedalen og Meny dagligvarebutikk. Gode bussforbindelser med hypigge avganger. Boligen har en solrik tomt og en stor terrasse med trapp ned til hagen.

Adkomst: Fra Møllevansveien tar man av inn på Solholmsveien og deretter første til venstre. Følg veien innover på Fagerdalsveien, boligen ligger så på høyre side av veien og er merket med Til Salgs Plakat fra Delego Eiendom.
Type, eierform og byggeår
Rekkehus Selveier, oppført i 1956, modernisert i 2015
Bygninger og byggemåte
Yttervegger kjeller av murte/støpte kontruksjoner. Yttervegger ellers av trekonstruksjoner med trekledning.
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 3, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 120 kvm, Bruttoareal: 131 kvm

U.Etasje: Vaskerom, bod 1 og bod 2.
1.Etasje: Entrè, kjøkken og stue.
2.Etasje: Bad, trapperom og 3 soverom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Møblering / utstyr
Hvitvarer medfølger salget.
Standard
Rekkehuset ligger sentralt til i et barnevennlig og rolig område på Grim. Det er flere lekeparker, fotballbane og kort vei til flerbrukshallen på Idda som har blant annet ishockeybane, curlinghall, idrettshall mm.
Boligen har et hyggelig inngangsparti med morgensol og en koselig hage på baksiden av huset med ettermiddagssol. Boligen er modernisert med årene med nyere baderom, kjøkken, noen nye vannrør og ovn i stua.

Flott entrè med oppheng til yttertøy og sko. Moderne kjøkken av nyere årgang med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet har hvite trefiberfronter og hvit laminert benkeplate. Hvitevarer på kjøkken medfølger salget.
Romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med lys. I stuen er det plass til både sofagruppe og spisebord og har direkte utgang til terrasse og trapp ned til hagen.

Trapp opp til 2.Etasje som inneholder tre soverom og et bad. Oppgradert bad med fliser på gulv, oppkant vegger og fliser i dusjsonen. Det er innredet med dusjvegg/garnityr, baderomsvask og vegghent toalett. Mekanisk avtrekk.
Tre romslige soverom med plassbygde garderobeskap, det ene soverommet har utgang til balkong.
I kjelleren er det vaskerom og flere boder. Vaskerommet har murgulv og enkel lufteventil.

Utdrag fra Takstrapporten, les forøvrig hele rapporten. Rekkehus bygget i 1956. Boligen er modernisert med årene, nyere baderom, kjøkken, noe vannrør, ovn i stue mm. Samtlige eldre bygningsdeler som vinduer, balkongdører, kledning mm som tilsier oppsyn, vedlikehold og utskiftninger fremtid.
Oppvarming
Varmepumpe, peis og forøvrig elektrisk.
Parkering
Gateparkering.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 156 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig vei, vann og avløp.
Reguleringsplan
Plan nr.28 Møllevannsveien - Grimshaugen - Krossen. Stadestet 14.april 1951.
Ferdigattest
Ferdigattest datert 21.08.1956.
Prisantydning
2 700 000,-
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Takstdato : 31.08.2020
Formuesverdi : 535 342,-
Sekundær formuesverdi : 1 927 231,-
Energiforbruk og energimerking
Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Forsikring
Tryg Forsikring
Kommunale avgifter
Kr. 7 710,45 pr. år
Eiendomsskatt: 2175kr, feie og tilsynsavgift 300kr, vann 1584,71kr og avløp 3110,74kr.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon