Vågsbygd - rekkehus med solrik beliggenhet og skjermet terrasse. Barnevennlig og sentralt område.

Bokfinkveien 2 E 4626 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave versjon 3
Prisinformasjon
Prisantydning2.050.000,-
Ligningsverdi538.922,-
Fakta om boligen
BoligtypeRekkehus
Soverom2
Primærrom81
Bruksareal91
Adresse
Bokfinkveien 2 E
4626 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 14 bnr. 1489 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Vi kan her presentere et rekkehus beliggende i et etablert, familievennlig område på Nedre Slettheia. Fra rekkehuset er det umiddelbar nærhet til lekeplass, kort vei til skoler i alle trinn, flere barnehager, idrettsanlegg, badevann og flotte turområder. Det er gangavstand til Amfi Vågsbygd og Trekanten med dagligvarebutikker, klesbutikker, bakeri, kaféer og mye mer. Det er gode bussforbindelser like ved og fin sykkevei til Kristiansand sentrum.

Adkomst:
Fra Kristiansand sentrum: Kjør Vågsbygdveien retning Flekkerøya. Ta til høyre i tunnelenved trekanten/Slettheia, og kjør mot Karuss. Ta til høyre opp Gislemyrveien og deretter første til venstre og inn Bokfinkveien.
Type, eierform og byggeår
Rekkehus Selveier, oppført i 1961
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 100 kvm

1.Etasje: 53 BTA. Inneholder kjøkken, stue, bod og kott.
2.Etasje: 47 BTA. Inneholder bad, trapperom, 2 soverom, 2 boder.


Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Møblering / utstyr
Følgende følger ikke med i salget:
Garderobeskap i gang
2 stk skohyller i gang
Interiør hengende på vegger
Standard
Rekkehuset er blitt pusset opp siden nåværende eier flyttet inn i 2017 med nye laminatgulv i nesten hele huset og nytt bad med baderomsplater på vegg, fliser på gulv, varmekabler i gulv og nye rør.

1. etasje:
Man entrer boligen i ei fliselagt gang med en praktisk bod innenfor. Her er det god plass til tøyoppheng og skohyller. Gangen har fått nytt laminatgulv, likt som det i stua og på kjøkkenet. Lysmalte panelvegger.
Kjøkken fra 2010 med integrerte hvitevarer og opplegg for vaskemaskin. Her er det satt inn ny benkeplate og satt opp nye fliser på vegg bak benkeplate. Under trappa er det innredet et kott som i dag brukes som spiskammers.
I stua er det nytt laminatgulv og nye lysmalte veggplater, samt peisovn. Utgang til solrik og skjermet terrasse med flere soner.

2. etasje:
Nytt laminatgulv i gang og på soverom nr. 2. Hovedsoverommet er romslig og har opprinnelig vært 2 soverom. God plass til garderobeskap.
Innenfor soverom nr. 2 er det en praktisk bod, det er det også fra gangen.


Utdrag fra takstrapporten:
Rekkehus bygget 1961, dagens eier har bodd der siden 2017. Etablert område med mange gode kvaliteter.
Godt utnyttet bolig som er modernisert med årene. Nyere kjøkken, baderom, de fleste vinduer, endel overflater mm. Samtidig er det eldre bygningsdeler og stedvis avvik påpekt.
Hele takstrapporten må forøvrig leses.
Oppvarming
Vedovn og elektrisk. Nyere peisovn i stue.
Parkering
Parkering på tomt.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 120 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig
Reguleringsplan
Reguleringsformål: bebyggelse og anlegg
Ferdigattest
Foreligger. Datert 27.02.1962
Prisantydning
2 050 000,-
Takst / tilstandsrapport
Utført av : M2 Takst
Takstdato : 13.08.2020
Formuesverdi : 538 922,-
Sekundær formuesverdi : 1 940 119,-
Formuesverdi pr. : 14.08.2020
Forsikring
If husforsikring
Polisenummer: 614670
Kommunale avgifter
Kr. 8 112 pr. år
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave versjon 3
Kontaktinformasjon
  • Marie Nordhagen Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: 91 59 89 90