Flott enderekkehus på Tømmerste med solrik uteplass rundt hele boligen. Carport

Bordalssvingen 53 4639 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning3.200.000,-
Fellesutgifter1.800,-
Ligningsverdi757.636,-
Fakta om boligen
BoligtypeRekkehus
Soverom3
Primærrom116
Bruksareal122
EnergimerkeB
Adresse
Bordalssvingen 53
4639 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 92 bnr. 292 snr. 7 orgnr. 911791218 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Bordalssvingen 53 ligger i et nyetablert familievennlig område på Tømmerstø. Enderekkehus med ingen gjennomkjøringstrafikk. Solrik uteplass med terrasse som strekker seg rundt på siden av boligen.
Gode turområder og lekeplass i nærheten. Kort vei til barnehage, skole og dagligvarebutikk. Kristiansand sentrum er kun en 15min kjøretur unna.

Adkomst: Fra Kristiansand sentrum. Kjør mot E18 og mot Høvåg v/Hånes, følg Høvågveien frem til Dvergsnesveien og sving av til høyre. Følg veien frem til Kystveien, sving av til venstre på Holteveien og venstre igjen på Bordalsbakken. Følg veien og ta av til høyre på Bordalssvingen. Boligen er merket med Til Salgs Plakat fra Delego Eiendom.
Type, eierform og byggeår
Rekkehus Selveier, oppført i 2013
Bygninger og byggemåte
Yttervegger av trekonstruksjon med trekledning.
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 3, Bad: 2
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 134 kvm

1.Etasje: Gang, bad, stue med åpen kjøkkenløsning. Bod under trappa.
2.Etasje: Tre soverom, bad og bod.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Innbydende inngangsparti med bedd og belegningsstein til boligens inngangsdør. Rekkehuset bærer preg av flotte fargevalg og gode materialvalg. Gangen er innredet med en stor skyvedøresgarderobe og knagger til ytterklær og sko. Hvitt moderne bad med varmekabler, fliser på gulv og oppkant. Våtromsplater på vegger. Badet inneholder dusjvegg/garnityr, vask med innredning, toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekk. Boligen har Vannledninger av rør i rør system og balansert ventilasjonssystem i boligen med tilluft i rom ment for varig opphold og avtrekk våtrom.

Gangen fører ut til en åpen stue med kjøkkenløsning. Store vinduer som slipper inn godt med lys. Kjøkken fra Strai med integrert vaskemaskin, vask, komfyr og ventilator. Frittstående kjøleskap. Kjøkkenet har lyse trefiberfronter, en mørk laminert benkeplate og godt med benkeplass. Romslig stue med plass til spisebord og en god sofakrok. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse. Terrassen er nylig beiset og rekkverket er malt. Terrassen strekker seg rundt hele huset og kledd med hekk som følger hele terrassen.

Tretrapp med lakket og malt overflate opp til 2.etg med bod under trappen. Etasjen har tre soverom, et bad og en bod. To av soverommene har utgang til egen balkong. Badet er flilagt med lyse fliser på gulv og oppkant, med våtromsplater på vegger. Badet har varmekabler på gulv, vask med innredning, dusjkabinett, badekar og toalett. Mekanisk avtrekk.

Utdrag fra takstrapporten: Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder. Det er ikke registrert vesentlige bygningstekniske mangler med unntak av normal alderslitasje på bygningsdeler. Det er påpekt enkelte mindre merknader som fremkommer i rapporten.
Oppvarming
Varmepumpe i stue ellers elektrisk.
Varmekabler i baderom, gang og stue/kjøkken.
Parkering
To parkeringsplasser utenfor boligen, en i carport og en på utsiden. Det er en egen tilhørende bod bak carporten. Flere gjesteparkeringsplasser i gaten.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 1 790 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt og hage
Fellestomt på 1790 kvn. Terrasse rundt boligen og flott hekk som skuler innsyn.
Vei, vann og avløp
Tilknyttet offentlig vei, vann, kloakk og kommunal festetomt.
Reguleringsplan
Plan nr. 1073. Reguleringsbestemmelser for reguleringsplan Tømmerstø, felt Fidje, Delfelt B4 og B5. Godkjent av Bystyret i Kristiansand den 28.03.2007, sak nr. 37. Reguleringsforhold: Bolig.
Ferdigattest
Tillatelse i ett-trinn ble gitt 31.05.2012.
Tidligere endringstillatelse ble gitt 13.06.2012.
Prisantydning
3 200 000,- / Fellesutgifter: 1 800,- pr. mnd
Tv/bredbånd, renovasjon, forretningsførsel, strøm fellesareal, brøyting, husforsikring (ikke innbo) mm.
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Takstdato : 15.06.2020
Formuesverdi : 757 636,-
Sekundær formuesverdi : 2 727 490,-
Energiforbruk og energimerking
Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Forsikring
Nemi
Polisenummer: Bordalssvingen 41-53
Kommunale avgifter
Kr. 8 301,90 pr. år
Eiendomsskatt 3585kr, vann 1592,22kr og avløp 3124,68kr.
Pliktig medlemsskap i velforening/sameie
Fellesutgiftene utgjør kr. 1 800 pr. mnd
Dette dekker: Strøm fellesareal, TV/
bredbånd, renovasjon, forretningsførsel
mm
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon