Tinnheia - NY PRIS - 2-roms leilighet i populært leilighetskompleks I Sentral beliggenhet I Påmeldingsvisning 05/11

Nikkelveien 5 4629 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 3
Prisinformasjon
Prisantydning1.100.000,-
Fellesutgifter7.164,-
Ligningsverdi559.458,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom1
Primærrom57
Bruksareal60
Etasje1
Adresse
Nikkelveien 5
4629 Kristiansand s
1. etasje
Matrikkel
Gnr. 151 bnr. 2756, andelsnr. 16 i Tinnheia Terrasse Borettslag med orgnr. 982791391 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Leiligheten har en populær og sentral beliggenhet med kort vei til Tinnheia Torg som tilbyr dagligvareforretninger, post, legesenter, tannlege, pizzakios m.m. I umiddelbar nærhet ligger det flotte turterreng. Kun 3 km til Krisitiansand sentrum og med gode bussforbindelser like utenfor.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Borettslag, oppført i 2004
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 1, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

1.Etasje: Gang, stue, kjøkken, bad/vaskerom, soverom og bod. Utgang til terrasse.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Lys, delikat leilighet med store vindusflater. Downlights i tak og utgang til romslig terrasse fra stua. Delvis åpen kjøkkenløsning med god plass til spisebord. Hvitevarer medfølger i salget. Romslig soverom med garderobeskap og inngang til walk-in garderobe. Stilrent og fliselagt bad med varmekabler, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Praktisk bod ved inngangen i leiligheten.

Utdrag fra takstrapport: Leilighet i etablert borettslag bygget 2003. Område og bygg med mange gode kvaliteter. Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder. Det er ikke registrert vesentlige byggetekniske mangler med unntak av normal alderslitasje på bygningsdeler.
Oppvarming
Fjernvarme med vannbåren varme i gulvpå bad og radiatorer i stue, kjøkken og gang. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Parkering
Parkering på borettslagets tomt.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 2 905 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig
Reguleringsplan
Reguleringsformål: Bolig.
Plan under arbeid: Detaljregulering for Skogen borettslag, saksbehandler Rexen Busk 90539663
Diverse opplysninger
Borettslag: Tinnheia Terrasse Borettslag, Orgnr.: 982791391
Leilighetsnr.: 104, Andelsnr.: 16

Andel fellesgjeld: 426064, Total gjeld: 23207190, Oppdatert pr: 05.06.2020

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.
Prisantydning
1 100 000,- / Felleskostnader: 7 164,- pr. mnd

Felleskostnadene inkluderer avdrag felleslån, Get TV/Internett, eiendomsskatt, kommunale avgifter, vaktmester, fjernvarme m.m.
Takst / tilstandsrapport
Utført av : M2 Takst
Takstdato : 26.06.2020
Formuesverdi : 559 458,-
Sekundær formuesverdi : 2 014 049,-
Formuesverdi pr. : 24.06.2020
Forsikring
If Skadeforsikring NUF
Polisenummer: SP588181
Kommunale avgifter
Inkludert i fellesutgiftene.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 3
Kontaktinformasjon
  • Filip Dahl Eiendomsmeglerfullmektig
    Mobil: 95 55 18 55