Rona - NY PRIS - Strøken 3-roms beliggende i 4. etasje i populært område I Innglasset balkong

Rona 10 4638 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning3.490.000,-
Fellesutgifter2.200,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom72
Bruksareal72
Etasje4
Adresse
Rona 10
4638 Kristiansand s
4. etasje
Matrikkel
Gnr. 61 bnr. 794 snr. 36 orgnr. 916865163 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Boligen ligger i et populært og attraktiv område med trappefri adkomst til dagligvarebutikk, treningssenter, apotek, blomsterbutikk og tannlege i samme bygg. Det er også kort vei til bussmetro med hyppige avganger til både Kvadraturen og Sørlandssenteret. Kort vei til grønne områder og Strømskanalen med hyggelige gangveier langs sjøen.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Eierseksjon, oppført i 2013
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

4. etasje: Entré/gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bod og innglasset balkong.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Leiligheten holder god standard og er nymalt i moderne farger. Man entrer leiligheten fra svalgang i 4. etasje. I "bakgården" er det flott morgen- og formiddagssol og pene grøntområder med hagemøbler som kan benyttes av beboerne. Leiligheten inneholder 2 soverom, ett bad, innvendig bod, stue og kjøkken og innglasset balkong vendt mot syd. Overflatene består av parkett på gulv og gipset vegger og tak. Mellom enhetene er det lydisolert stålstendervegg. Badet er fliselagt på gulv og vegger og er utstyrt med vegghengt toalett, dusjnisje og baderomsinnredning. Direkte adkomst fra bad til hovedsoverom. Åpen løsning mellom stue og kjøkken og utgang til innglasset balkong. Kjøkkenet er fra Strai Kjøkken av typen hvit shaker. Hvitevarer medfølger. Leiligheten har tilhørende sportsbod i kjeller. Leiligheten er utstyrt med balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og vannbåren varme i gulvene på bad og radiator i stue.
Oppvarming
Vannbåren varme i form av gulvvarme på bad/WC og radiator i stue.
Parkering
Parkeringsplass i lukket parkeringsanelgg. Heis direkte opp til leilighetene. Godt med gjesteparkering i nærområdet.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 4 693 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig.
Reguleringsplan
Reguleringsplan: Rona senter. Vedtatt: 21.02.07
Reguleringsformål: Kombinert formål (næring og bolig)
Prisantydning
3 490 000,- / Fellesutgifter: 2 200,- pr. mnd
Beregnet for år 2017. Endringer kan forekomme.
Forsikring
Codan Forsikring
Polisenummer: 440183140
Kommunale avgifter
Kr. 2 406 pr. år
Gjelder eiendomsskatt
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Salgsoppgave
Kontaktinformasjon
  • Filip Dahl Eiendomsmeglerfullmektig
    Mobil: 95 55 18 55