Ålefjær - Godt vedlikeholdt enebolig med stor hage og solrik tomt.

Ålefjærveien 336 4634 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning2.290.000,-
Ligningsverdi683.500,-
Fakta om boligen
BoligtypeEnebolig
Soverom5
Primærrom132
Bruksareal189
Adresse
Ålefjærveien 336
4634 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 119 bnr. 35 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Huset ligger idyllisk til på Ålefjær. Solrik og usjenert tomt med opparbeidet plen, blomster og prydbusker. Umiddelbar nærhet til sjøen, båtplass, ferskvann og flotte turmuligheter til blant annet grillhytta.
Det er ca 4 minutter med bil til Justvik med skole, barnehage og butikk og 7 min til Vennesla sentrum med mange fasiliteter. 12 min til Kristiansand sentrum. I nærheten er det også golfbane, skytebane og kort vei til Kjevik flyplass. Buss går like utenfor døren.

Fra Kristiansand, følg E18 mot Oslo. ta avkjørsel inn til Ålefjær/Fagerholt. Følg Åøevfjærveien i ca 88 km. og boligen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.
Type, eierform og byggeår
Enebolig Selveier, oppført i 1954
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 5, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 189 kvm, Bruttoareal: 207 kvm

1.Etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom.
2.Etasje: 4 soverom og gang.
Råkjeller i mur og panel. Består av vindfang med nyere dør, 4 boder og trapp opp til hovedetasjen.
2 garasjer på tomt.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Huset holder en fin standard og har ei godt utnyttet planløsning.
Nåværende eier har gjort overfladisk oppussing siden han flyttet inn i 2011, deriblant renovert badet, byttet gulver og malt.

Man entrer boligen i et vindfang med innebygde skaper og plass til oppbevaring av tøy, man kommer deretter inn til gang med trapp opp til andre etasje. I første etasje er det ei stor stue med varmepumpe og vedovn, og plass til flere sittegrupper. Utgang til veranda. Stor veranda med solrik og skjermet beliggenhet.
Kjøkkenet ligger skjermet fra stue og har god plass til spisebord. Pent soverom i første etasje med innebygde skap og nytt gulv. Badet er renovert i 2012, i følger eier, av godkjente fagmenn. Vakserom innenfor badet. I gangen er det dør ned til kjelleren. Det er også dør til kjelleren fra utsiden av huset. Denne døra ble skiftet for 4-5 år siden. Kjeller består av vindfang med utgang og 4 boder.

I andre etasje er det gang med innebygde skap og 4 soverom. God lagringsplass i knevegger. Soverommene har fått nye gulv og blitt malt i lyse nyanser.

Det er lagt inn fiber til huset fra NextGenTel.
Oppvarming
Varmepumpe, ellers elektrisk.
Parkering
Det er 2 garasjer på tomta og ellers godt med parkering på tomt.
Den ene garasjen er ikke byggemeldt hos kommunen.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 1 202 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig veinett.
Eier har installert eget kloakksystem etter pålegg fra kommunen. Han bruker et firma som kommer en gang i året for å sjekke dette og det har kostet ca 8000 kr, i følge eier. Kloakksystemet er godkjent hos kommunen.
Eier har også egen vannpumpe. Vannet har blitt analysert og ble godkjent som drikkevann.
Reguleringsplan
Reguleringsformål: Bebyggelse og anlegg og hensyssone gul støysone.
Tinglyste rettigheter og servitutter
Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Ferdigattest
Eiendommen har ikke ferdigattest i følge Kristiansand kommune. Dette er ikke uvanlig med eldre eiendommer.
Prisantydning
2 290 000,-
Takst / tilstandsrapport
Utført av : M2 Takst
Formuesverdi : 683 500,-
Sekundær formuesverdi : 2 460 600,-
Formuesverdi pr. : 04.05.2020
Kommunale avgifter
Kr. 5 669 pr. år
Inkluderer eiendomsskatt (4457), feieavgift (150) og tilsynsgebyr avløp (1 062)
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon
  • Marie Nordhagen Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: 91 59 89 90