Søgne - Moderne leilighet! Flott terrasse, gressplen og to p-plasser utenfor leiligheten.

Vedderheia 286 4642 Søgne

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning1.990.000,-
Ligningsverdi538.904,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom81
Bruksareal81
EnergimerkeB
Adresse
Vedderheia 286
4642 Søgne
Matrikkel
Gnr. 471 bnr. 567 snr. 2 orgnr. 898674452 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Vedderheia i Søgne. Det er både gåavstand til barne- og ungdomsskole og kort sykkelavstand til Lunde med matbutikk, slakter og bensinstasjon. Tangvall ligger kun 8 min unna med bil og har umiddelbar nærhet til Søgne sentrum med dagligvarebutikker, vinmonopol, frisør, apotek, legesenter, treningssenter mm. Flotte turmuligheter i nærområdet med gode badeplasser.

Adkomst: Sving av til Lunde fra E39, ta første avkjørsel til venstre og følg veien. Ta av til venster igjen på Lundeveien og til høyre inn på Repstadveien. Følg bakken oppover og ta av til høyre på Vedderheia. Leiligheten er merket med Til Salgs Plakat fra Delego Eiendom.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Selveier, oppført i 2012
Bygninger og byggemåte
Yttervegger av trekonstruksjon med trekledning. Lufting bak kledning.
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 89 kvm

1.Etasje: Gang, to soverom, vaskerom, åpent stue med kjøkkenløsning.


Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Møblering / utstyr
Hvitevarer på kjøkken følger med salget.
Standard
Moderne leilighet med terrasse og en grønn flott plen. Leiligheten holder en gjennomgående god standard, med lyse vegger og trestavs eikeparkett på gulv i stuen og på soverommene. Varmekabler i alle rom unntatt soverom. Elektrisk smartsystem fra Sensio.
Pent inngansparti, med bod på 5,4kvm rett ovenfor inngangsdøren. Gangen har lysegrå fliser, lyse pene vegger og gode opphengsmuligheten til både ytterklær og sko. Soverommene er praktisk plassert på hver side av gangen, der det ene soverommet har et stort garderobeskap. Leiligheten har et innbydende flislagt bad på gulv og vegger. Badet innehar dusjvegg med garnityr, innredning med vask og toalett. Gangen fører videre ut til et stort vaskerom med fliser på gulv med varmekabler og oppkant vegger. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, avtrekk i rommet. Deretter entrer man inn i en flott stue med kjøkkenløsning. Hvitt kjøkken fra Strai med hvite fronter og laminert benkeplate. Kjøkkenet har god skapplass og er innredet med Bosch hvitevarer som kjøleskap/frys og integrert komfyr, steketopp og oppvaskmaskin. Ventilator over steketopp med flis på veggen. En romslig stue malt i en lun fin farge og store vinduer som slipper inn godt med dagslys. Stuen har elementpipe med pussede overflater, men ingen vedovn montert. Det er god plass til sofagruppe og TV-krok. Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse og en flott grønn plen.

Utdrag fra tilstandsrapporten: Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder. Det er ikke registrert vesentlige bygningstekniske mangler med unntak av normal alderslitasje på bygningsdeler. Les forøvrig hele rapporten.
Oppvarming
Varmekabler i alle rom unntatt soverom, ellers elektrisk.
Parkering
Det følger med to parkeringsplasser utenfor leiligheten og det er godt med gjesteparkering i enden av veien på venstre side.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 962 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt og hage
Leiligheten har en solrik terrasse, nylig beiset og en flott grønn plen.
Vei, vann og avløp
Offentlig vei, vann og avløp.
Reguleringsplan
Plan: Vedderheia Nord. Datert: 07.10.2015.
Ferdigattest
Datert: 24.07.2013.
Prisantydning
1 990 000,-
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Formuesverdi : 538 904,-
Sekundær formuesverdi : 1 940 053,-
Energiforbruk og energimerking
Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Forsikring
Nemi Forsikring
Polisenummer: 3022226
Kommunale avgifter
Kr. 2 436 pr. år
Vann, avløp og vannmåler.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon