NY PRIS! Tømmerstø - Enebolig med mange gode kvaliteter beliggende i et attraktivt område.

Bordalen 41 4639 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning4.490.000,-
Ligningsverdi1.088.664,-
Fakta om boligen
BoligtypeEnebolig
Soverom4
Primærrom236
Bruksareal241
EnergimerkeE
Adresse
Bordalen 41
4639 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 92 bnr. 118 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Vi har gleden av å presentere en meget flott enebolig med mange gode kvaliteter beliggende i Bordalen på Tømmerstø. I området er det barnehage, skole, lekeplasser, lysløyper og dagligvare, samt korte avstander til ferskvann, sjøen og båtliv.
Kun 15min kjøretur til Kristiansand sentrum og 10min til Sørlandsparken.

Adkomst: Fra Kristiansand sentrum. Kjør mot E18 og mot Høvåg v/Hånes, følg Høvågveien frem til Dvergsnesveien og sving av til høyre. Følg veien frem til Kystveien og helt frem til Tømmerstøveien, ta av til høyre på Bordalen. Boligen er merket med Til Salgs Plakat fra Delego Eiendom.
Type, eierform og byggeår
Enebolig Selveier, oppført i 1982, modernisert i 2015
Bygninger og byggemåte
Murte/støpte yttervegger på deler av u.etg som er påforet på innside foruten bodrom. Øvrige yttervegger av trekontruksjon med trepanel.
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 4, Bad: 4
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 236 kvm, Bruksareal: 241 kvm, Bruttoareal: 262 kvm

1. Etasje:
Hoveddel:
Gang og vaskerom

Hybel:
Kjøkken/stue og bad.

Praktikantdel:
Vindfang, bad, soverom, kjøkken og stue.

2. Etasje:
Gang, kjøkken og stue. Det er utgang fra stue til veranda. Bad med utgang til innglasset utestue, 3 soverom og tv-stue.

Garasje.
Dobbel carport fra 2017.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Eneboligen ligger i et populært og attraktivt område i flotte omgivelser på Tømmerstø. Kun en kort spasertur ned til Tømmerstø brygge, som byr på restaurant og en kommende døgnåpen matbutikk.
Aslfaltert innkjørsel med varmekabler i bakken og belegningsstein ved inngangspartiet. Solrik hage med pent opparbeidet tomt med både plen, hekk, flere uteplasser, utepeis og noe naturtomt.

Flott inngangsparti med et stort garderobeskap, lyse fine vegger og flislagt gulv med varmekabler. Etasjen er innredet med et vaskerom, kjøkken med åpen stueløsning og et bad. Vaskerommet har en utslagsvask og fliser på gulv med varmekabler. Det er et par løse fliser ved det ene hjørnet og dør mot gangrom. Ventiler i vegg. Vaskemaskin og tørketrommel følger med salget.

Trappen fører opp til gangen i 2.etg der stuen og kjøkkenet ligger på høyre side, mens soverommene, tv-stuen og badet er plasser på venstre side. Stuen og gangen er oppgradert med laminatgulv og har ellers en flott peisovn og varmepumpe som varmer godt i hele huset. I stuen er det god plass til spisegruppe og sofagruppe, og utgang til en solrik veranda. Verandaen har utepeis og noe naturtomt rundt seg. En fantastisk plass å sitte ute på varme sommerdager.
Det er spotter i tak på kjøkkenet og i stuen og satt inn nye vinduer og verandadør i 2008. Fra stuen kommer man videre inn til en åpen kjøkkenløsning med et flott moderne kjøkken fra Strai. Frittstående kjøleskap og god skap- og benkeplass. Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, mikro, stekeovn og kombinert gass/induksjonstopp.

Gangen fører ut til tre soverom, der det ene soverommet har skyverdørsgarderobe. I enden av huset er det en hyggelig Tv-stue, grunnet lav takhøyde er ikke rommet målbart. Romslig flislag bad med varmekabler på gulv og spotter i tak. Innredet med dusjkabinett, baderomsinnredning og toalett. Det er utgang til en innglasset utestue med jacuzzi direkte fra badet.

Hybel: Egen inngangsdør inn til kjøkkenet med åpen stueløsning og et bad. Dette blir i dag leid ut for 5000kr, men her er det fullt mulig å bruke rommet som en koselig tv-stue for store familier, eventuelt master bedroom. Kjøkkenet er fra Ikea og nytt i 2015 med malte fronter og har laminert benkeplate. Innredet med kjøleskap, komfyr, ventilator og vask. Hvitevarer følger med salget. Stuen har god plass til sofagruppe og seng. Badet har fliser på gulv og vegger og er innredet med toalett, dusj og vask. Mekanisk avtrekk.

På motsatt side ligger praktikantdelen, ikke søkt hos kommunen. Leiligheten har egen inngang og det er god plass til både oppheng av ytterklær og sko, fliser på gulv. Åpen stue med kjøkkenløsning med parkett på gulv og lyse fine vegger. Kjøkkenet har innredning fra 2007, innredet med kjøleskap/frys, komfyr, ventilator og vask. Åpen fin stue med plass til sofagruppe. Fra stuen er det inngang til et soverom og fra kjøkkenet er det inngang til en bod/sovealkove. Badet har fliser på gulv og vegger og er innredet med dusjkabinett, toalett og vask. Mekanisk avtrekk. Praktikantdelen blir i dag leid ut for 8000kr i mnd.


Utdrag fra takstrapporten:
- Taktekking er fra byggetid.
- Nyere kledningsbord på øvre del fremside. Ellers hovedsakelig fra byggetid.
- Vinduer med varierende alder. Enkelte vinduer fra byggetid gjelder i vinterhage, øvrige fra ca. 2007 og to stk fra 2014.
- Våtrommene er oppgradert ved tidligere eier. Enkel utførelse på flisarbeid og avvik på fallforhold.
- Hagestue på bakside av boligen er enkelt bygget. Det ble registrert fukt mellom vinduskarmer og tre som tyder på utette overganger.
- Kjøkkeninnredning i hoveddel fra 2007. Nyere innredning i liten hybeldel.
Les forøvrig hele rapporten.
Oppvarming
Peisovn og varmepumpe, ellers elektrisk.
Parkering
Dobbel carport ra 2017 og frittliggende garasje m/bod.
Eneboligen ligger på pent opparbeidet og solrik tomt, og har rikelig med parkeringsplasser i garasje og dobbel carport.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 1 417 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt og hage
Flere flotte uteplasser rundt boligen med grønn plen, blomsterbed, busker og trær.
Vei, vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Reguleringsplan
Plan nr. 242. Datert: 09.03.1972.
Ferdigattest
Datert: 8.Februar 1983.
Boligen er forandret fra opprinnelig godkjente tegninger hos Kristiansand kommune. Godkjente tegninger kan tilsendes fra megler.
Prisantydning
4 490 000,-
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Sven Wolff-Bentsen
Takstdato : 17.04.2020
Formuesverdi : 1 088 664,-
Sekundær formuesverdi : 3 919 189,-
Energiforbruk og energimerking
Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Kommunale avgifter
Kr. 21 782,75 pr. år
Eiendomsskatt, feie og tilsynsavgift, vanngebyr, avløpsgebyr.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon