Justvik - Innholdsrik enebolig med flott utsikt og sol hele dagen. Ta kontakt for visning!

Jærneskollen 7 4634 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 6
Prisinformasjon
Prisantydning3.090.000,-
Ligningsverdi1.132.669,-
Fakta om boligen
BoligtypeEnebolig
Soverom4
Primærrom137
Bruksareal184
Adresse
Jærneskollen 7
4634 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 118 bnr. 97 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Boligen ligger på toppen av Jærnesheia med flott utsikt og sol hele dagen. Tomta grenser mot friområde. Etablert og barnevennlig bomiljø med lekeplasser like ved, kort vei til skole og buss. Kort avstand til butikker, varierte turområder, båthavn m.m.
Kjør opp til Jærnesheia og ta første vei til venstre. Boligen er merket med Til salgs plakat og det vil bli skiltet med visningsskilt.
Type, eierform og byggeår
Enebolig Selveier, oppført i 1999
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 4, Bad: 2
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 177 kvm

1.Etasje: Gang/entré, stue, utestue, kjøkken, bad, vaskerom og ett soverom. BTA 119 kvm, P-rom 85 kvm, S-rom 24 kvm.
2.Etasje: 3 soverom, loftstue, bad og bod. BTA 58 kvm, P-rom 58 kvm, S-rom 3 kvm.
Frittstående garasje med garasjeloft og bod. Vedbod.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Enebolig bygget i 1999 beliggende i etablert boligområde med solrike uteområder og tomta grenser mot friområde. Gårdsplassen er lagt med asfalt og brostein og ellers veranda rundt store deler av huset.
Boligen har, ifølge takstrapporten, en normal teknisk standard utfra alder. Les likevel takstrapporten for utfyllende informasjon.

Man entrer boligen i fliselagt gang med varmekabler i gulv, samt god plass til oppheng og oppbevaring. Videre kommer du inn til ei koselig stue med peisovn og varmepumpe fra 2019 og parkett på gulv. Fra stue er det utgang gjennom nyere skyvedører til en flott utestue. Her kan du nyte sene kvelder i all slags vær.
Kjøkkenet ligger litt skjermet fra stua og har god plass til sittegruppe. Kjøkkenet er fra byggeår. Inn forbi kjøkkenet er det vaskerom med dør ut.
I første etasje er det også bad med WC, dusjkabinett og baderomsinnredning, samt et romslig soverom med skyvedørsgarderobe.

Andre etasje inneholder 3 soverom og ett bad med badekar og WC, samt loftstue og bod.

Boligen holder en god standard med parkett på alle gulv, bortsett fra bad som er fliselagt. Veggene er stort sett malt eller tapetsert, bortsett fra bad som har halvt fliser og halvt panel.
Oppvarming
Peisovn, varmekabler bad og gang, varmepumpe fra 2019.
Parkering
Garasje og oppstillingsplass på gårdsplass. Det er også gjesteparkering like ved.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 607 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Tilknyttet offentlig nett.
Reguleringsplan
Plan nr. 614
Formål: Bolig
Ferdigattest
Midlertidig brukstillatelse datert 01.06.99. Etterspør forklaring fra megler.
Prisantydning
3 090 000,-
Takst / tilstandsrapport
Utført av : M2 Takst
Formuesverdi : 1 132 669,-
Sekundær formuesverdi : 4 077 608,-
Formuesverdi pr. : 21.04.2020
Forsikring
Tryg
Polisenummer: 5448551
Kommunale avgifter
Kr. 12 512 pr. år
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt. tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt. pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av Bank ID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 6
Kontaktinformasjon
  • Marie Nordhagen Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: 91 59 89 90