Birkeland/Søre herefoss - Flott enebolig uten boplikt! Terrasse på 180kvm.

Stieveien 24 4760 Birkeland

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning1.560.000,-
Ligningsverdi296.594,-
Fakta om boligen
BoligtypeEnebolig
Soverom3
Primærrom83
Bruksareal168
EnergimerkeF
Adresse
Stieveien 24
4760 Birkeland
Matrikkel
Gnr. 108 bnr. 16 i Birkenes kommune
Beliggenhet, adkomst
Enebolig i landlige strøk ved Søre Herefoss, 20min fra Birkeland sentrum. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt over Herrefossfjorden. I området er det gode tur, fiske og bademuligheter. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper på Toplandsheia. Eneboligen kan utnyttes etter eget ønske, da det ikke er boplikt på eiendommen.

Adkomst: Fra Birkeland sentrum, følg Rv 41 i 16km mot Søre Herefoss. Ta av til høyre og deretter til venstre på Stie. Eneboligen ligger på høyre side og er merket med Til Salgs Plakat fra Delego Eiendom.
Type, eierform og byggeår
Enebolig Selveier, oppført i 1971, modernisert i 2016
Bygninger og byggemåte
Yttervegger i kjeller av murte kontrusjoner med pusset overflater, yttervegger ellers av trekonstruksjon med trekledning.
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 3, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 168 kvm, Bruttoareal: 184 kvm

U.Etasje: Integrert garasje, hobbyrom, flere boder, vaskerom.
1.Etasje: vindfang, åpen kjøkken med stueløsning, tre soverom, bad.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Pent opparbeidet uteområde med utsikt til Herrefossfjorden fra balkongen. Det er fyllt på grus ved innkjørselen og lagt terrasse rundt store deler av boligen.
Steinbelagt trapp opptil inngang. Vindfang med opphengsmuligheter som fører inn til en åpen stue med kjøkkenløsning. Koselig vedovn i stuen og godt med plass til både spise- og sofagruppe. Fra stuen er det utgang til solrikt terrasse på 180kvm. Terrassen er av nyere årgang og ligger flott plassert bak huset. Varmepumpe i stue. Nyere innredning på kjøkken med høyglans hvite fronter, og flislagt benkeplate og steinsatt dekksider. Kjøkkenet er innredet med integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Ventilator over komfyr. Tre soverom, der det ene har utgang til balkong.
Baderommet er modernisert i nyere tid, innredet med badekar med dusjgarnityr, toalett og vask. Rullesteins gulv og fliser på vegger.

Underetasjen består av flere boder og et vaskerom med murgulv. Vaskemaskin og tørketrommel følger med salget. Varmtvannsbereder er plassert i kjeller, ukjent årgang. Integrert garasje med manuel opptrekk av garasjeporten. To inngangsdører til kjeller, den ene er plassert ved siden av hovedinngangsdøren og har trapp ned til kjeller, den andre ved siden av garasjen.

Utdrag fra Takstrapporten; Boligen er vesentlig modernisert i nyere tid. Nyere taktekking, enkelte vinduer og ytterdører, baderom, kjøkken, overflater. Samtidig eldre byningsdeler som også tilsier normalt oppsyn, vedlikehold og utskiftninger med tiden. Les forøvring hele rapporten.
Oppvarming
Vedovn og varmepumpe i stue, ellers elektrisk oppvarming.
Parkering
Integrert garasje, samt godt med parkeringsplasser ved innkjørselen.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 910 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt og hage
Nydelig hage med terrasse rundt store deler av boligen.
Vei, vann og avløp
Vann og avløp, ikke tilknyttet kommunalt anlegg. Vei: eiendommen ligger rett ved Stieveien, som er kommunal.
Reguleringsplan
Eiendommen ligger i uregulert område. Gjeldende plan: Kommuneplan for Birkenes 2010-2011.
Arealformål: LNFR (Landbruk, natur og friluftsliv, samt reindrift)
Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest på eiendommen, datert: 02.11.1971.
Prisantydning
total_prisantydningogleie¤
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Takstdato : 28.10.2019
Formuesverdi : 296 594,-
Sekundær formuesverdi : 988 647,-
Energiforbruk og energimerking
Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Forsikring
Gjensidige
Polisenummer: 88257896
Kommunale avgifter
Kr. 9 469 pr. år
Eiendomskatt utgjør 2146kr, feiing/tilsyn ildsted utgjør 173kr, restanser for 2019 utgjør 7150kr
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon