Birkeland - Ny pris - Bud ønskes! Flott enebolig med stor solrik tomt i et veletablert område.

Nordåsvegen 18 4760 Birkeland

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning2.460.000,-
Ligningsverdi553.040,-
Fakta om boligen
BoligtypeEnebolig
Soverom3
Primærrom150
Bruksareal156
EnergimerkeF
Adresse
Nordåsvegen 18
4760 Birkeland
Matrikkel
Gnr. 88 bnr. 466 i Birkenes kommune
Beliggenhet, adkomst
Vi har gleden av å presentere en flott enebolig med mange gode kvaliteter plasser i enden av en blindvei. Eiendommen har stor solrik tomt, flott hage, garasjeplass i bunnen av innkjørselen og asfaltert oppkjørsel. Eiendommen har sentral beliggenhet på Birkeland, med gå og sykkelavstand til barnehage, skole og matbutikker. Like i nærheten ligger Pizzabakeren, folkebibliotek, Kiwi, Legesenter og fotballbaner. Veien ned til huset er nyasfaltert og blitt litt bredere.


Adkomst:
Kjør av til Birkeland fra E18, og følg veien mot Birkeland i 10km. Sving til høyre inn på Strøget og høyre igjen inn på Nordåsvegen. Huset er merket med Til Salgs Plakat fra Delego Eiendom.
Type, eierform og byggeår
Enebolig Selveier, oppført i 1973, modernisert i 2009
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 171 kvm

Underetasje: Bad, hall m/trapp, hobbyrom, kjellerstue, vaskerom, vindfang, soverom, wc. Bod og garderobe.
1.Etasje: Åpen stue med kjøkkenløsning, 2 soverom, bad.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Godt med parkeringsplass like utenfor huset, samt frittstående garasje på 19kvm i bunnen av innkjørselen.
Flott inngang via bakkenivå i underetasjen, god plass til oppbevaring av ytterklær og sko i eget avlukket rom. Innholdsrik etasje med kjellerstue, soverom, bad, vaskerom, hobbyrom og flere boder.

Vindeltrapp fører opp til 1.Etasje til en åpen stue med kjøkkenløsning. Varmepumpe i trapp fra 2017. Stuen og kjøkkenet ble pusset opp i 2009. Det ble lagt nytt laminatgulv og byttet ut noen vinduer og dører. Kjøkkenet er fra Sørlandskjøkken og innehar dobbeltkjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og vask. Stuen har utgang til terrrasse og en pen opparbeidet hage. Hagen har flere trær, busker og bedd omkranset av en grønn gressplen. Terrassebord og trapp i hagen ble skiftet i 2018. Videre fra stuen kommer man inn til et bad med boblekar, wc og vask. I enden av gangen er det to store soverom, der det ene har et integrert garderobeskap og utgang til en liten balkong.

Utdrag fra takstrapporten: Boligen er modernisert og vedlikeholdt med årene. Drenering utbedret, enkelte vinduer og ytterdører, nyere baderom, kjøkken. Samtidig også eldre byningsdeler som det meste av kledning, taktekking, beslagsløninger, vinduer ellers, som tilsier fremtidig vedlikehold og utskiftninger. Les forøvrig hele rapporten.
Oppvarming
Varmekabler på badene og i vindfang.
Elektrisk, varmepumpe i stue.
Parkering
Godt med parkeringsplass like utenfor huset, samt frittstående garasje i bunnen av innkjørselen. Asfaltert oppkjørsel.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 1 630 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt og hage
Pen opparbeidet hage med busker, trær og gressplen. Flere solplasser fra morgen til kveld.
Vei, vann og avløp
Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og avløp. Adkomsten er offentlig vei.
Reguleringsplan
Reguleringsbestemmelser i tilknytning til regulering av boligområdende Nordåsen 1 og 2 i Birkenes kommune.
Ferdigattest
Det finnes ingen ferdigattest for hus eller garasje, men det er gitt byggetillatelse for både hus og garasje. Dette er ikke uvanlig for eneboligen fra denne tiden.
Prisantydning
2 460 000,-
Takst / tilstandsrapport
Utført av : Andreas natvig
Takstdato : 18.10.2019
Formuesverdi : 553 040,-
Sekundær formuesverdi : 1 990 944,-
Energiforbruk og energimerking
Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Forsikring
Jernbanepersonlets Bank og Forsikring
Polisenummer: 1249805
Kommunale avgifter
Kr. 15 589,50 pr. år
Eiendomsskatten utgjør 4985,- av totalbeløpet.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon
  • Susanne Kolstø Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
    Mobil: 90 71 67 13