Smååsane - 4-roms hjørneleilighet med sydvest-vendt terrasse og hage.

Konvallvegen 24 B 4706 Vennesla

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 3 Standard salgsoppgave versjon 4
Prisinformasjon
Prisantydning1.890.000,-
Fellesutgifter250,-
Ligningsverdi461.879,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom3
Primærrom77
Bruksareal80
Adresse
Konvallvegen 24 B
4706 Vennesla
Matrikkel
Gnr. 23 bnr. 816 snr. 1 i Vennesla kommune
Beliggenhet, adkomst
Leiligheten ligger i en firemannsbolig med flott og solrik beliggenhet på Smååsane. Nyetablert og populært område med mange barnefamilier og førstegangskjøpere. Området kan tilby fotballøkke, BMX bane, lysløype og preparerte skiløyper om vinteren. Kort vei til Barnehager, og skoler fra 1 - 10 klasse, samt videregående skole. Vennesla sentrum med alle fasiliteter er en kort kjøretur unna. Turområde med mange og varierte turstier er like utenfor døra.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Selveier, oppført i 2012
Bygninger og byggemåte
4-mannsboligen er bygget i betong og tre. Boligen er utvendig kledd med royalimpregnert, stående låvekledning. Se forøvrig boligsalgsrapport.
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 3, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

1.Etasje: Entré/gang, 3 soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til veranda og hage.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Leiligheten ligger i første etasje med asfaltert gårdsplass, og terrasse og plen på fremsiden.
Stilren leilighet med god standard på materialer og innredning. Parkett på de fleste gulv, bortsett fra bad og gang som er fliselagt med varmekabler. Varmepumpe og balansert ventilasjonanlegg gir rikelig med varme til en lav pris.
Gips på vegger malt i lyse nøytrale farger. Listefrie himlinger gir et rent og moderne inntrykk.

Man entrer boligen i gang som er fliselagt med varmekabler. Her er det plass til tøyoppheng og skohyller. Fra gangen er det adgang til 3 soverom og ett bad/vaskerom.
Stuen har åpen løsning til kjøkkenet. Kjøkkenet har moderne sorte fronter i høyglans og det er rikelig med skap- og benkeplass. Integrerte hvitevarer i sort. God plass til spisebord og salong. Utgang til skjermet og solrik terrasse og hage. Hagen har tilkomst også rundt bygget slik at man ikke trenger å gå igjennom leiligheten for å komme til hagen. Stua er lys og åpen med mye naturlig lys som kommer inn gjennom store vindusflater.
Badet er fliselagt i nøytrale farger og har dusjkabinett, vegghengt toalett og baderomsinnredning med dobbel vask.

Utvendig bod på ca 5 kvm ligger like utenfor - perfekt for lagring av hagemøbler, dekk o.l.
Oppvarming
Varmepumpe og varmekabler i gulv.
Parkering
Oppstillingsplass utenfor boligen.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 3 847 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt og hage
2079 kvm felleseiet tomt for sameiet, hvor hver leilighet disponerer den naturlige del av uteareal. Tomten er lettstelt og pent opparbeidet med asfalt ved parkeringsplass og boder. På fremsiden av bygget, ved terrassen, er det lagt plen og hekk som rammer inn tomta. Terrassen har skjermende levegg mot naboen.
Vei, vann og avløp
Offentlig nett.
Reguleringsplan
Ligger under omrdåde BA, BB og BC på Smååsane.
Ferdigattest
Foreligger. Datert 17.07.2012
Diverse opplysninger

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning
1 890 000,- / Fellesutgifter: 250,- pr. mnd
Gjelder forsikring av bygg.
Takst / tilstandsrapport
Utført av : M2 Takst
Takstdato : 28.10.2019
Formuesverdi : 461 879,-
Sekundær formuesverdi : 1 662 763,-
Formuesverdi pr. : 30.09.2019
Kommunale avgifter
Kr. 8 584 pr. år
Inkluderer eiendomsskatt på kr. 1944,-.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Boligselgerforsikring
Selger har tegnet eierskifteforsikring og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det gis bud på eiendommen.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave Standard salgsoppgave versjon 3 Standard salgsoppgave versjon 4
Kontaktinformasjon
  • Marie Nordhagen Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: 91 59 89 90