Lumbertoppen - NEDSATT PRIS = FASTPRIS Kr. 790 000. Førstemann til mølla! P-plass + integrerte hvitevarer inkludert!

Lumbertoppen 12 4621 Kristiansand s

Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning790.000,-
Fellesutgifter5.284,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom58
Bruksareal61
Adresse
Lumbertoppen 12
4621 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 14 bnr. 1810, andelsnr. 3 i Lumber Plass Borettslag med orgnr. 922688141 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Lumber plass er et helt nytt bygg, ferdigstilt i mai 2019. Prosjektet ligger meget sentralt til på Lumber i Vågsbygd. Her er det kort vei til Amfi senter med alle butikker du trenger i hverdagen og en kort spasertur unna ligger sjøen med svaberg og badeplasser, samt Auglandsbukta med båthavn.
140 meter unna går bussmetroen med hyppige avganger til Kristiansand sentrum.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Borettslag, oppført i 2018
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

1.Etasje: Gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken og innvendig bod. Det er bod i parkeringskjeller på ca. 5 kvm med lys i tak og stikkontakt.
Møblering / utstyr
TV og bredbånd leveres til borettslaget av GET. Gjeldende avtale er TV-pakken Start 50. Pakken er inkludert i fellesutgiftene.
Standard
Leiligheten holder en meget god standard med lys 15 mm parkett på gulv, malt gips eller betong på vegger og i tak, samt fliselagt bad. Badet har lyse fliser på vegg og grå fliser på gulv og er utstyrt med dusjnisje, vegghengt toalett og baderomsinnredning med skap under vask. Opplegg for vaskemaskin i bod. Kjøkkenet er fra Strai kjøkken og har et moderne preg med matt sort kjøkkeninnredning. Det er satt inn hvitevarer på kjøkken som består av platetopp, komfyr, kombiskap med kjøl/frys og oppvaskmaskin.
Hovedsoverommet er romslig med vindu mot terrasse og Lumberveien. Gjestesoverom har vindu mot svalgang. Soverommene er utstyrt med garderobeskap.
Oppvarming
Leiligheten er utstyrt med gulvvarme i form av fjernvarme i alle rom med unntak av soverom. Det er også installert balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
Parkering
Parkering i lukket garasjeanlegg med heis direkte opp til leilighetens etasje. Gjesteparkering på tomt og i parkeringskjeller.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 1 424 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp
Offentlig nett.
Reguleringsplan
Plan: Lumberveien 48 m.fl. Vedtatt 10.04.2013.
Formål: Bolig
Diverse opplysninger
Borettslag: Lumber Plass Borettslag, Orgnr.: 922688141
Andelsnr.: 3
Andel fellesgjeld: 1603000, Total gjeld: 45024000, Total formue: 90000
NB: Vær oppmerksom på andel fellesgjeld som beløper seg til 1 603 000,-
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).
Borettslaget er tilknyttet sikringsordning, og har avtale om individuell nedbetaling.
Vedtekter, regler, regnskap ol.
Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Forkjøpsrett
Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.
Prisantydning
790 000,- / Felleskostnader: 5 284,- pr. mnd
Inkluderer akonto fjernvarme, TV/Internett, vaktmester, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel m.m.
Forsikring
If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0002185206
Kommunale avgifter
Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon
  • Marie Nordhagen Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: 91 59 89 90