Birkeland - Oppgradert enebolig, solrik velstelt hage og dobbelgarasje.

Kleivstykket 31 4760 Birkeland

Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave
Prisinformasjon
Prisantydning3.750.000,-
Ligningsverdi611.707,-
Fakta om boligen
BoligtypeEnebolig
Soverom3
Primærrom114
Bruksareal136
EnergimerkeC
Adresse
Kleivstykket 31
4760 Birkeland
Matrikkel
Gnr. 85 bnr. 159 i Birkenes kommune
Beliggenhet, adkomst
Vi kan her presentere en meget romslig enebolig i Kleivstykket 31 på Birkeland. En stor eiendom med alt på en flate med dobbelgarasje og en nydelig velstelt hage.
Svært barnevennlig område uten gjennomkjøringstrafikk, kort vei til skole og fine turområder. I nærområdet er det fine bade og fiskeplasser. Gangavstand til sentrum på kun 10min, hvor man blant annet finner et utvalg av matbutikker, lege, tannlege, apotek, bank, frisører, bakeri, samt den populære
idrettsplassen. Lillesand er en kort biltur unna på 10min og 30min unna med bil til Kristiansand.

Adkomst:
Kjør av til Birkeland fra E18, og følg veien mot Birkeland i 9km. Ta av til venstre på Smalsundlia, deretter til venstre igjen på Kleivstykket. Huset er merket med Til Salgs Plakat fra Delego Eiendom.
Type, eierform og byggeår
Enebolig Selveier, oppført i 2009
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 114 kvm, Bruksareal: 136 kvm, Bruttoareal: 149 kvm

Boligen går over et plan og inneholder: Hovedinngang via vinterstue, gang, stue/kjøkken, bad, tre soverom, bad/vaskerom, wc.
Standard
Pen hovedinngang med egen inngang til innglasset balkong med skyvedører ut til en svært innholdsrik hage. Fliser på gulv i entreen med integrert garderobeskap med speilfronter og god plass til oppbevaring. Separert toalett med inngang fra gangen. Fra gangen entrer man en åpen stue med kjøkkenløsning. Stuen har parkettgulv, god takhøyde med spotter og en delikat vedovn. Store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Et moderne hvitt kjøkken fra Sørlandskjøkken, laminerte overflater med integrert kjøleskap med frys, oppvaskmaskin og stekeovn/topp. God plass til spisebord med stoler. Til høyre fra kjøkkenet er det et bad/vaskerom og en bod, utgang til gårdsplassen. Fliser på gulv, dusjnisje, utslagsvask, varmekabler på gulv og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekksventil. Fra stuen entrer man tre soverom og et stort flislagt bad. Badet innehar boblekar, vask med skapplass og toalett. Mekanisk avtrekksvifte og varmekabler på gulv. Eneboligen har balansert ventilasjonsanlegg med tilluft i rom og installert sentralstøvsuger.

Stor velstelt hage med grønnsakshage, drivhus (må oppgraderes), lysthus og flere frukttrær. Redskapsbod.

Utdrag fra taksrapport: Nyere etablert område med mange gode kvaliteter. Boligen fremstår i normal teknisk stand utfra alder. Innglasset balkong, eier opplyser om at det kan trekke inn mindre fukt på gulvflater. Les forøvrig hele rapporten.
Oppvarming
Vedovn, varmepumpe, elektrisk.
Parkering
Dobbeltgarasje med innredet gulv på loft. God parkeringsplass rundt tomten. Asfaltert gårdsplass.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 924 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomt og hage
Flott opparbeidet hage med gressplen, blomsterbedd og beplantning.
Grønnsakshage, et drivhus som må oppgraderes og et koselig lysthus. Hagen har flere frukttrær.
Vei, vann og avløp
Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Reguleringsplan
Plan under arbeid: Birkeland Sør 2.
Ferdigattest
Det foreligger ferdigattest av bolig. Datert: 14.04.2010.
Prisantydning
3 750 000,-
Takst / tilstandsrapport
Formuesverdi : 611 707,-
Sekundær formuesverdi : 2 202 144,-
Energiforbruk og energimerking
Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Forsikring
Codan forsikring
Polisenummer: 752025866
Kommunale avgifter
Kr. 16 134,50 pr. år
Vann, avløp, eiendomsskatt og feiling. Årsgebyr renovasjon: 4454,-
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Solgt 'som den er'
Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Bestill salgsoppgave Høyoppløst Standard salgsoppgave
Kontaktinformasjon