Lund/Lahelle - Moderne 3-roms leilighet med 2 soverom. 30 m2 Terrasse + inng. Balkong.

Østerveien 8 4631 Kristiansand s

Prisinformasjon
Leie per måned12.150,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom59
Bruksareal71
Adresse
Østerveien 8
4631 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 152 bnr. 1721 snr. 2 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Vi i Delego Eiendom har gleden av å presentere Østerveien 8.

En flott 3-roms leilighet med god standard og liten bruksslitasje. Leiligheten har lyse fine farger, to soverom, et moderne kjøkken og pent flislagt bad med vaskemaskin og tørketrommel. Fra stuen er det utgang til innglasset balkong, herfra kan man gå videre ut til terrassen med utsikt over Otra. Leiligheten har en høy 1.etg, og har derfor lite innsyn fra forbipasserende. Parkeringsplass mot avgift og bod i lukket anlegg.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Selveier
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 59 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

1.Etasje: 2 soverom, bod, bad, kjøkken med en åpen stueløsning. Balkong og terrasse, utgang fra stue.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Vi i Delego Eiendom har gleden av å presentere Østerveien 8. En flott 3-roms leilighet med god standard og liten bruksslitasje. Tre-stavs eikeparkett og lyse fine vegger. Leiligheten har en høy 1.etg, og har derfor lite innsyn fra forbipasserende.

Hyggelig entre med plass til oppheng av yttertøy. Gangen fører ut til en lys og trivelig stue med åpen kjøkkenløsning. Ett romslig kjøkken fra Strai kjøkken med grå benkeplate og hvite skapdører, god benke- og skapplass. Kjøkkenet er innredet med kjøleskap/frys, vask og Integrert komfyr, koketop og oppvaskmaskin. Her er god det plass til spisebord med tilhørende stoler. I stuen er det god plass til sofagruppe med direkte utgang til innglasset balkong. Balkong er på 12kvm og herfra kan man gå ut til en terrasse på 30kvm som har utsikt over Otra. Leiligheten har to fine soverom. Det ene soverommet har plass til en enkeltseng og blir i dag brukt som kontor. Det andre soverommet er svært romslig og har et stort garderobeskap og ellers god plass til en dobbeltseng. Badet er praktisk plassert på motsatt side av soverommene. Badet har hvite fliser på veggene og grå fliser på gulvet. Det er innredet med dusjkabinett, innredning, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Mekanisk avtrekk.

Leiligheten ligger til salg og det kan bli holdt visninger i leieperioden. Visninger vil bli holdt på dagtid etter avtale med leietaker. Det vil bli gitt beskjed i god tid før en visning blir satt opp.
Oppvarming
Fjernvarme faktureres pr i dag akonto med kr 600 i mnd, deretter avregnes totalt forbruk ved slutten av året og overskytende/tilgodebeløp etterfaktureres/krediteres.
Leiligheten har vannbåren gulvvarme i vindfang, gang, bad, stue/kjøkken.
Parkering
Det kan leies en parkeringsplass i parkeringsanlegget under leilighetene mot et tillegg på kr 900kr mnd. Parkeringsplass 101. Heis og trapperom fører opp til leiligheten.

Husleie
12.150,-pr. måned. Inkl TV og Internett.

Utleiers krav til sikkerhet.

Depositum på 3 måneders husleie settes inn på en ordinær depositumskonto i Sparebanken Sør.

Nav garanti aksepteres ikke.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Kan overtaes omgående.

Leietid: 01.02.2021 - 31.01.2024

Avtalen kan sies opp av begge parter med 3 måneders oppsigelse.

Oppsigelsen gjeder fra den 1 i månenden.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 815 kvm, Eierform: Eiet tomt
Prisantydning
Leie: 12 150 pr. mnd
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Kontaktinformasjon