Kvadraturen/Byhaven - En meget flott leilighet med 2 soverom, takterrasse, p-plass mot avgift og Tv/internett inkl.

KRISTIAN IVS GATE 21 4612 Kristiansand s

Prisinformasjon
Leie per måned15.000,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom70
Bruksareal74
Adresse
KRISTIAN IVS GATE 21
4612 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 150 bnr. 657 snr. 103 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Ypperlig beliggenhet midt i sentrum av Kvadraturen. Fra leiligheten er det gåavstand til Markens gate med alle fasiliteter Kvadraturen har å by på. I Markens finner du alt av butikker, handelsvarer og fasiliteter, treningssentre, et yrende cafèliv og alt bykjernen ellers har å tilby. Få minutter gange til matvarebutikker og flotte turløyper i Ravnedalen like ved. Gode bussforbindelser.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Selveier, oppført i 2020
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

6.Etasje: Wc, åpen stue med kjøkkenløsning, to soverom, bad. Takterrasse.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Møblering / utstyr
Fire barstoler
Standard
Hyggelig entre med plass til oppheng av yttertøy. Gangen fører ut til en lys og trivelig stue med åpen kjøkkenløsning. Ett romslig kjøkken fra Strai kjøkken med grå benkeplate og hvite skapdører, god benke- og skapplass. Kjøkkenet er innredet med kjøleskap/frys, vask og Integrert komfyr, koketopp og oppvaskmaskin. Romslig kjøkkenøy med tilhørende barstoler.
I stuen er det god plass til sofagruppe og hele leiligheten er utstyrt med mørkleggende gardiner som styres automatisk via kontroll. Leiligheten har to fine soverom. Det ene soverommet har direkte utgang til en liten balkong. Det andre soverommet er svært romslig og har et stort garderobeskap og ellers god plass til en dobbeltseng. Badet har direkte inngang fra hovedsoverommet og er innredet med dusj, vegghengt toalett og innredning med vask. Det er vaskemaskin og tørketrommel på badet som følger med leieforholdet. Eget wc ved inngangspartiet til leiligheten. Trapp opp til egen takterrasse på 28kvm med usikt over hele sentrum.
Bod i garasjeanlegg.
Oppvarming
Oppvarming og gulvbåren fjernvarme.
De første 6mnd er fjernvarmen inkludert i leieforholdet.
Parkering
P-plass med el-bil lader i parkeringskjeller under leiighetene, kan leies mot en avgift på 1100kr mnd. (48)

Husleie

15.000,-pr. måned. Inkl TV og Internett.

Utleiers krav til sikkerhet.

Leietaker kan kjøpe en leiegaranti som fungerer som et depositum. Denne garantien koster kr 10.800,- og er gyldig i hele leieperioden. Dette er en engangskostnad. Alternativt sette inn 3 måneders husleie på en ordinær depositumskonto i Sparebanken Sør.

Nav garanti aksepteres ikke.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Kan overtaes omgående.

Leietid: 01.02.2021 - 31.01.2024

Avtalen kan sies opp av begge parter med 3 måneders oppsigelse.

Oppsigelsen gjeder fra den 1 i månenden.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 5 085 kvm, Eierform: Eiet tomt
Prisantydning
Leie: 15 000 pr. mnd
Inkludert tv og internett. De første 6mnd er fjernvarme inkludert i husleien.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Kontaktinformasjon