DVERGSNES-PRAKTISK 2 ROMS LEILIGHET I POPULÆRT OG ROLIG BOLIGSTRØK

Morildveien 14 4639 Kristiansand s

Prisinformasjon
Leie per måned6.900,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom1
Bruksareal50
Adresse
Morildveien 14
4639 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 96 bnr. 436 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Nå kan du leie en lys og fin hybelleilighet på Dvergsnes i Randesund. Dette er et fint og rolig område med nærhet til sjøen og fine turområder. Ca 500 meter fra leiligheten er det en flott badeplass. Leiligheten ligger i første etasje i en enebolig som er plassert i enden av en blindvei uten gjennomgangstrafikk. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager, butikk, turterreng, golfbane og badestrand. Når du kommer inn i boligen vil du finne et vindfang/gang med plass til skohyller og oppbevaring. Videre vil du komme til et romslig kjøkken sammen med stuen i åpen løsning. Her er det lyst og trivelig med parkett på gulv. Badet har dusjkabinett og lyst belegg på gulv og vegger.Det medfølger komfyr, kjøl/frys og oppvaskmaskin samt en innvendig bod.

Fasiliteter

TV og trådløst Internett er inkludert i husleien.

Husleie kr. 6900,-pr- Måned

Utleiers krav til sikkerhet

Leietaker kan kjøpe en leiegaranti som fungerer som et depositum. Denne leiegarantien koster kr. 4968,- og er gyldig hele leieperioden. Dette er en engangskostnad. Alternativt kan man sette inn 3 mnd husleie i Sparebanken Sør.

NAV garanti aksepteres ikke Leietiden og partenes oppsigelsesadgang Overtakelse: 01.12.2020 - Kan overtaes før denne datoen

Leietid: 01.12.2020 - 31.11.2023

I de første 9 mnd er det ikke tillatt for partene å si opp avtalen. Etter utløpet av 9 måneders perioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 mnd oppsigelse.

Oppsigelsen gjelder fra den 1. i måneden. Visninger Visninger avtales med vårt kontor.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Selveier, oppført i 1998
Antall rom (evt. senger)
Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Arealer og fordeling per etasje
Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 55 kvm
Møblering / utstyr
Umøblert, hvitevarer følger med
Standard
Leiligheten er velholdt og holder god standard med lyse overflater, parkett på gulv og romslig kjøkken med hvitevarer og inneholder følgende: Entre, stor stue, åpen kjøkkenløsning, 1 stort soverom, bad med vk og vaskemaskin samt 1 bod. Det er biloppstillingsplass til i bil ved leiligheten.
Oppvarming
Elektrisk
Parkering
Oppstillingsplass
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 485 kvm, Eierform: Eiet tomt
Prisantydning
Leie: 6 900
Trådløst internett inkludert i husleien
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Overtagelse
Ledig for overtakelse
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Kontaktinformasjon