Kolekniben - tomannsbolig med gode sol- og utsiktsforhold! Carport.

Koleknibvegen 16 B 4647 Brennåsen

Prisinformasjon
Leie per måned12.000,-
Fakta om boligen
BoligtypeTomannsbolig
Soverom3
Primærrom130
Bruksareal137
Adresse
Koleknibvegen 16 B
4647 Brennåsen
Matrikkel
Gnr. 575 bnr. 396 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Kolekniben har gode solforhold (ca. 14-22 på veranda). Fra boligen, nr. 16 B, kan man også skilte med flott utsikt utover Rosseland. Området er svært barnevennlig, og består stort sett av småbarnsfamilier. Det er flere lekeplasser og en ballbinge i gaten. Kort vei til Rosseland skole (1.-7.trinn) og den private skolen, Oasen (1.-10. trinn). Det finnes også kommunale barnehager i nærområdet.
Type, eierform og byggeår
Tomannsbolig Selveier, oppført i 2004
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 137 kvm

Primærrom innhold:
Hovedetasje: Vindfang, gang, stue/kjøkken, toalettrom og soverom.
Underetasje: Vindfang, gang, kjellerstue, bad, vaskerom og 2 soverom.

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Standard
Innholdsrik del av vertikaldelt tomannsbolig. Lys og romslig stue med flott utsikt og spotter i tak. Direkte utgang til veranda fra stuen. Stuen har åpen løsning til kjøkken. Kjøkkenet har praktisk kjøkkenøy på hjul, som kan flyttes etter behov. Pent bad med fliser, varmekabler, badekar og dusjhjørne. Stort hovedsoverom med god garderobeplass. soverom 2 har også garderobeskap. Praktisk vaskerom. Lagringsplass i bod med inngang til kjellerstuen. Fra kjellerstuen er det skyvedører til stor solrik terrasse med fin utsikt og gode solforhold.
Oppvarming
Vedovn og elektrisk.
Parkering
Carport og parkering på egen tomt.

Husleie: 12 000,- per mnd. Internett/TV og strøm betales av leietaker.
Leietaker kan kjøpe en leiegaranti som fungerer som et depositum. Denne garantien koster kr 8640,- og er gyldig i hele leieperioden. Engangskostnad. Leiegarantien kan kun benyttes av leietakere som ikke har betalingsanmerkninger. Alternativt kan det settes inn 3 måneders husleie på en ordinær depositumkonto i Sparebanken Sør.
Nav garanti/kommunal garanti aksepteres ikke.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang.
Overtakelse: 01.08.2020
Leieperiode: 01.08.2020 - 31.07.2023 - Mulighet til å overta før denne datoen.

I de 9 første månene er det ikke tillatt for partene å si opp avtalen. Etter utløpet av 9 måneders perioden kan begge parter si opp avtalen med 3 måneders oppsigelsestid. Minste leietid 12 måneder
Oppsigelsen gjelder fra den 1 i måneden.
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Areal: 371 kvm, Eierform: Eiet tomt
Prisantydning
Leie: 12 000 pr. mnd
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Kontaktinformasjon
  • Marie Nordhagen Eiendomsmegler MNEF
    Mobil: 91 59 89 90