SENTRUM-NY LUKSERIØS LEILIGHET-ØSTRE STRANDGATE MED PARKERING.

Østre Strandgate 3 B 4610 Kristiansand s

Prisinformasjon
Leie per måned17.000,-
Fakta om boligen
BoligtypeLeilighet
Soverom2
Primærrom93
Bruksareal98
Adresse
Østre Strandgate 3 B
4610 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr. 150 bnr. 1527 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Leiligheten ligger meget sentralt til i Østre Strandgate i nedre del av kvadraturen mellom Vestre Strandgate og Markensgate. Det er kort vei Hartmanns Brygge med resturant og marina om sommeren, Sjøhuset, Nupen parken, kulturhuset Kilden turområdet Odderøya, kino samt Fiskebrygga med en mengde resturanter. Det er 50 meter til gågaten Markensgaten.
Type, eierform og byggeår
Leilighet Eierseksjon
Bygninger og byggemåte
Leiligheten er helt ny leilighet i et bygg fra 1969. Det er heis i bygget.
Antall rom (evt. senger)
Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1
Arealer og fordeling per etasje
#total_bygningsarealer

Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.
Møblering / utstyr
Leiligheten er umøblert. Det er integrerte hvitevarer i kjøkkenet.
Standard
Leiligheten er ny og holder en meget høy standard. Det er brukt utsøkte materialer som stilrent kjøkken fra Strai med alt av hvitevarer og benkeplate i sten, deler av stuen åpnes og lukkes via en skyvedør slik at man får en vinterhage hvor vinduene kan åpnes og lukkes etter ønske. Boligen har et delikat bad med dusjhjørne og opplegg til vakemakin som er skjult bak en dør, et seperat toalettrom, 2 soverom, stue og en innbydende entre med skyvedørsgarderobe. Det medfølger en bod i kjeller samt en parkeringsplass i bakgården.

Det er lagt eksusiv boen parkett i alle rom unntatt av bad, tv uttak i hvert soverom, skyvevinduer ut mot Østre Strandgate, alle hvitevarer på kjøkken er fra AEG. Badet som er fliselagt har dusjhjørne med glassvegger samt avlukke til vaskemasin/tørketrommel. Toaletrom er også fliselagt. Varme i alle gulv.
Oppvarming
Boligen oppvarmes med fjernvarme som gir en god og lun varme i leiligheten.
Parkering
Det medfølger 1 parkeringsplass i bakgården.

Husleie

Kr 17.000,- inkludert parkering og tv/internett

Utleiers krav til sikkerhet

Leier kan kjøpe en leiegaranti som fungerer som et depositum. Denne garantien koster kr 12.240,- og er gyldig i hele leieperioden. Dette er en engangskostnad. Alternativt sette inn 3 måneders husleie på en ordinær depositumskonto i Sparebanken Sør.

Nav garanti aksepteres ikke.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.02.2020 - Mulig å flytte inn før denne daroen

Leietid : 01.02.2020 - 31.01.2023

I de 9 første månende er det ikke tillat for partene å si opp avtalen. Etter utløpet av 9 månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders oppsigelse. Minste leietid er 12 måneder.

Oppsigelsen gjelder fra den 1 i månenden.

DET ER IKKE TILLATT MED HUSDYR
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Eierform: Eiet tomt
Tilliggende fasiliteter
Tv & Internett er inkludert i husleien
Prisantydning
Leie: 17 000 pr. mnd
Parkering, tv og internett er inkludert i leien
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Overtagelse
01.02.2020
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Kontaktinformasjon