Gimlekollen - 50 % på første husleie! 3-roms leilighet med garasje og stor terrasse. Leien er inkludert Internett og TV.

Bergljots vei 1 D 4633 Kristiansand s

Prisinformasjon
Leie per måned10.500,-
Fakta om boligen
BoligtypeTomannsbolig
Soverom2
Primærrom65
Adresse
Bergljots vei 1 D
4633 Kristiansand s
Matrikkel
Gnr.40 Bnr.646 Snr.2 i Kristiansand kommune
Beliggenhet, adkomst
Flott beliggenhet i populært område på Gimlekollen. Umiddelbar nærhet til Jegersberg med lysløyper og badevann. Gåavstand til dagligvarebutikker, buss, samt badeplasser og småbåthavn i Vollevannet.
Type, eierform og byggeår
Tomannsbolig Selveier, oppført i 2000
Antall rom (evt. senger)
Soverom: 2, Bad: 1
Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 65 kvm

2. Estasje: Gang med fliselagt gulv og varmekabler. 2 soveromm ed gode størrelser og skapplass. I tillegg til 2 soverom er det et kontor/sovealkove. Fliselagt bad med varmekabler,dusjkabinett og pen baderomsinnredning. Stuen har åpen løsning mot kjøkken. God plass til sittegrupper og spisebord.
Ved inngangen er det en stor terrasse med flott utsikt og sol hele dagen. Tilhørende garasje og romslig bod under terrassen som leietaker disponerer. Leiligheten er rundt 60 kvm.
Standard
Leiligheten holder en god standard i moderne stil. Boligen leies ut møblert slik den er på bildene. Ønsker fra leietaker kan tas i betraktning.
Oppvarming
Elektrisk og ved
Parkering
Parkering i garasje.

Husleie
Kr 10.500,- pr. måned. Inkluderer TV og Internett
Utleiers krav til sikkerhet
Leier kan kjøpe en leiegaranti som fungerer som et depositum. Denne garantien koster kr 7560,- og er gyldig i 3 år. Dette er en engangskosntnad. Alternativt sette inn 3 måneders husleie på en ordinær depositumskonto i Sparebanken Sør
Nav garanti aksepteres ikke.

Leietiden og partenes oppsigelsesadgang
Overtakelse: Ledig for overtakelse
Leietid: 01.01.2020 -31.12.2022
I de 9 første månende er det ikke tillatt for partene å si opp avtalen. Etter utløpet av 9 månedersperioden kan avtalen sies opp av begge parter med 3 måneders oppsigelsestid. Minste leietid er 12 måneder.

Oppsigelsen gjelder fra den 1 i månenden
Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)
Eierform: Eiet tomt
Prisantydning
Leie: 10 500 pr. mnd
Inkluderer TV og Internett.
Oppgjør
Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Arealangivelser i salgsoppgaven
Arealangivelsene er hentet fra takst (evt tilstandsrapport).
Andre opplysninger
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Budgivning
Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.
Overtagelse
Avklares i forbindelse med budgivning.
Lov om hvitvasking
I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.
Kontaktinformasjon
  • Tor-Gunnar Albert Eier/Daglig leder
    Mobil: 906 57 366
    E-post: tor-gunnar@delego.no
  • Marie Kostøl Froland Eiendomsmeglerfullmektig
    Mobil: 915 98 990
    E-post: marie@delego.no